Seppo

Имаме паметно решение
за сите компании

Вработените ќе доаѓаат на работа затоа што САКААТ, не затоа што МОРААТ. Дизајниравме и развивме понуда која ќе овозможи повеќе ваши вработени да се обучат на најмодерните IT технологии. Сметаме дека доколку тие континуирано учат и се усовршуваат на најновите технологии, своите знаења ќе ги користат за унапредување на бизнис процесите. Исто така, сметаме дека вработените во кои се инвестира, се чувствуваат уважено и сакаат да возвратат. Задоволни и мотивирани вработени најмногу придонесуваат за успехот на компанијата.

3 х 2 =ПЛАНОВИ

1

ПЛАН
 • Пратете 3ца вработени на една официјална обука
 • 4тиот посетува гратис обука

2

ПЛАН
 • Пратете 6 вработени на една официјална обука
 • 2ца ќе посетуваат гратис обука

3

ПЛАН
 • 10%
 • 1 или 2 вработениБесконечно знаење.

Плановите се однесуваат на обуки од еден ист вендор (Microsoft, Cisco, Oracle…).

Оваа понуда важи до 31 март, до кој датум треба сите обуки да се реализираат.

Обуките можат да се одржат во или вон работно време

Сите обуки се официјални според утврдена програма од вендорот

Знаењето го пренесуваат сертифицирани тренери кои имаат долгогодишно практично искуство во индустријата.

Се учи од ОФИЦИЈАЛНА литература и лабови

После секоја завршена обука се добива ОФИЦИЈАЛНА ДИПЛОМА од вендорот


Придобивки

Што ќе добиете со оваа паметно решение за бесконечно знаење?

Пред сé, ќе имате поголем број на обучени вработени по пониска цена.

Ќе ги обучите вашите вработени и точно ќе ги посочите знаењата и вештините кои сакате тие да ги имаат а ќе бидат прилагодени на работната позиција во вашата компанија.

Намален одлив на вработени. Вработените кои се чувствуваат ценето и во кои се инвестира на долг рок, се позадоволни и сакаат да учествуваат во градење на успехот на компанијата.

Вашите вработени ќе имаат повеќе знаење и самодоверба за самостојно извршување на работите без супервизија, со што се намалува времето на извршување на работните задачи.

Обуките ја подобруваат компаниската култура. Повеќе време за учење, имплементирање на наученото во секојдневните процеси а помалку време за префрлање или исчекување обврските некој друг да ги заврши.

По IT обуките очекувајте зголемување на продуктивноста на вработените.


СЕМОС ЕДУКАЦИЈА

 • 27

  ГОДИНИ
 • 24

  ЗЕМЈИ
 • 348

  КОМПАНИИ
 • 120000

  СЛУШАТЕЛИ

НАШИТЕ ПАРТНЕРИ ЗА НАС